De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 20 augustus 2014

Corona Sunsets in Toronto

Isabelle en ik hadden na een efficiente ‘mini shopping spree’ een relatief snel etentje bij de keten Spring Rolls. Dit Thaise restaurant met gerechten uit andere Aziatische keukens heeft een bijzonder goed geprijst Tasting Menu (proefmenu), waarbij je ongelimiteerd kleine gerechtjes kan bestellen. Lekker en gevarieerd. http://www.springrolls.ca/ayce_menu.php

Daarna gingen we naar Toronto Island voor ‘Corona Sunsets’. Het Mexicaanse biermerk Corona sponsort een tour van strandfeesten, die behalve idylische stranden als Acacpulco, Playa del Carmen en Ibiza ook Toronto aandoet. Huh? Jawel, op Torono Island, net voor de stad, is een aantal prima stranden te vinden. Zoals het Hanlan’s, waar ze dit feest hadden neergezet. Hanlan is een prima setting voor optredens en shows, want in de achtergond zie je de mooie skyline van Toronto. Overigens interessant om te zien dat de organisatie achter de schermen in handen is van het Nederlandse ID&T. Nederlanders doen het goed in de internationale party scene.

Hoogtepunt van het feest was een optreden van mijn held Moby. Die dit keer zijn gitaar en band had thuisgelaten, en met veel passie en energie een opzwepende DJ set neerzette. Onder een prachtig verlichte Toronto skyline sloot hij af met zijn oude techno nummer “A Thousand”. Nog altijd het snelste nummer ter wereld, omdat het aantal beats per minuut langzaam maar zeker opgevoerd wordt naar 1000 bpm.

1 opmerking:

  1. minecraft speelgoed intertoys zijn geweldig in sommige online winkels. U ontvangt de prijsgegevens samen met de productfoto en productdetails.

    BeantwoordenVerwijderen