De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 28 mei 2013

Rolling Stones in Toronto

Zaterdagavond traden de Rolling Stones op tijdens mijn verjaardagsfeestje in het Air Canade Center. Het kost wat, maar dan heb je ook een live-band!

Alle gekheid op een stokje; ik wist niet wat ik me moest voorstellen bij een optreden van deze ‘oudjes’. Zouden ze plichtmatig een uurtje spelen en vervolgens met hun zakken vol wegrennen van het podium?
Niet bleek minder waar; we waren erg onder de indruk van deze oudjes. Mick Jagger zong nog steeds geweldig; Keith Richard en Ronnie Wood zijn een ijzersterk gitaarduo en good-old Charlie Watts hield de drumpartijen strak. Aangevuld met een aantal uitstekende gastmuzikanten werd er een lekkere show gebracht. En niets plichtmatig spelen; de oudjes hadden er zelf groot plezier in.

Na het intro knalden ze erin met het nummer “Get off of my cloud”. http://www.youtube.com/watch?v=rAx0XpRPEDI&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=2
De laatste twee nummers van het toegift waren “Jumpin’ Jack Flash”. http://www.youtube.com/watch?v=zHHPGDOr0Sc&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=1

En uiteraard “Satisfaction”.
http://www.youtube.com/watch?v=SLsBIVUwKGM&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=1

Opa’s Stones, You Rock!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten