De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 23 januari 2013

Weer skieen

Zaterdagochtend werden we wakker met de geur van Idiaase kruiden. Die geur zat overal – in de keuken, in de woonkamer maar ook in onszelf.

Het onvoorspelbare Toronto-weer had weer iets vreemds gedaan; was het de dag ervoor nog -16 graden, nu was het weer plus vijf. Dus was alle gevallen sneeuw (wat zo wie zo niet veel was) weer weg.

Maar inmiddels weten we dat ze de skibaan op Earl Bales wel redelijk goed krijgen. Dus konden we toch weer lekker skieen. En zo kon Isabelle weer eens voorzichtig op de lange latten staan. http://www.youtube.com/watch?v=IX_4qV01t6E&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=3.

Konden we met z’n drieen in de stoeltjeslift zitten https://checkin.ba.com/travel/checkin/public/en_ca?eId=173006&journeyID=1&sectorID=1&source=COS.  Of konden we even later Kevin’s klasje filmen uit de stoeltjeslift http://www.youtube.com/watch?v=sjWZ2uQxp6Q. En konden we Aimee door een poortje heen zien skieen – en vervolgens de hekken in … ach, een kleine vooruitgang op vorig jaar toen ze helemaal nog niet bleef staan http://www.youtube.com/watch?v=XeAMGeNlZPg&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=1

Thuis werd er opgewarmt in de sauna en hadden we weer eens bezoek van ons wasbeertje in de tuin. Ons vogelvoerbakje trekt overdags acrobatische eekhoorntjes; ’s nachts gaat de wasbeer er compleet aan hangen, staand op zijn achterpoten en met z’n voorpootjes aan het bakje. Jammer dat je dit niet goed kan filmen, want het is een prachtig gezicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten