De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 26 december 2012

30 uur niet slapen. En niet moe zijn?

En zo stonden we vrijdagmiddag weer op Pearson International Airport voor onze vlucht naar Nederland. Het was de drukste dag van het jaar op het vliegveld van Toronto, maar zo erg was het eigenlijk niet. De volledige passagiers-versie B747 van KLM (420 passagier) zat helemaal vol, maar aangekomen op Schiphol stonden er slechts maximaal 50 mensen bij de bagageband. De rest was overstappassagier; ongelooflijk eigenlijk hoe succesvol KLM hiermee is.

Helaas heb je tijdens de winter slechts een KLM vlucht die om half zeven ’s avonds vertrekt en half acht ‘s ochtends in Amsterdam aankomt. Niet ideaal; want het is te vroeg om goed te slapen, maar als je in Amsterdam aankomt moet je wel een hele dag door. Kampioen hierin is Kevin. Niet te bevatten. Voor hem is zo’n vlucht veel te interessant om ook maar proberen te slapen. Er zijn films, spelletjes. Je wordt goed gevoed met kindermaaltijden – dus waarom zou je gaan slapen?

Uiteindelijk hield Kevin het tot ruim 7 uur ’s avonds op zaterdag vol, als enige zonder een seconde te slapen. En toen nog beweerde hij dat hij “nog helemaal niet moe” was. ‘tuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten