De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

vrijdag 3 augustus 2012

Weekje Nederland – de Zoetermeerse dagen

Zaterdagmiddag waren we weer terug in ons oranje kikkerlandje. We gebruikten het eerste weekend om bij te komen van de jetlag. Zondag sliepen zelfs de kindeeren uit tot 11uur ’s ochtends! Helaas moesten we het geplande etentje voor Oma Nel’s verjaardag annuleren, omdat ze zich niet lekker voelde.

Maandag ging ik bij Sawadee op bezoek en ontmoette ik nog wat andere Quark-partners in Nederland. De kinderen gingen met Isabelle en Oma naar de bioscoop om Madagascar 3 te kijken.

Dinsdag was een echte boodschappen dag. We begonnen met het favoriete bezoekje voor het gehele gezin aan de tandarts. Daarna werden de kids bij Oma Dicky gebracht en vervolgden Isabelle en ik de dag met een bezoekje aan de Rabobank. Ja, we hebben de Dwergbieslaan nog steeds niet verkocht.....dus als iemand nog een huisje wil kopen?

Dinsdagnamiddag bezochten we de opticien voor controle en nieuwe lenzen.

De boodschappendag werd leuk afgesloten met een etentje aan de Scheveningse haven met een grote groep vrienden. We gingen naar het Brouwcafe, niet zo bijzonder eten en service, maar wel met zelf gebrouwen biertjes. http://www.hetbrouwcafe.nl. Helaas was het somber nat weer, maar met de goede weersvoorspellingen voor de volgende dag werden nieuwe plannen ontwikkeld.....

Woensdag hadden we eigenlijk een babybezoek gepland bij David en Petra. Het bezoekje werd echter verlegd naar de Wassenaarse slag (strand bij Wassenaar). Ook Leonie kwam met drie kids (Maurice moest werken) en Sonja kwam er met twee (helaas, ook Marcel moest werken). Dus in totaal 9 kids bij elkaar, op een schitterdende zomerdag aan een mooi strand. Een heerlijke dag voor jong en oud, kids en ouders. Het feest was deze dag nog niet voorbij, want ’s avonds werd het etentje voor Oma Nel’s verjaardag opnieuw ingepland. Onbeperkt sushi en Japanse tapas eten  bij Shabu Shabu http://shabushabu.nl/home. Erg smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten