De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 18 maart 2012

March break camp

Afgelopen week was de eerste week van March Break, oftewel voorjaarsvakantie. En voorjaar werd het! Na het nieuwe record van 17 graden van vorige week zondag, bleef het langzaam stijgen. De 19 graden afgelopen vrijdag, toen de Oma’s aankwamen, was opnieuw een nieuw record. Erg lekker, maar je vraagt je wel af of er niets iets mis is. Het is niet normaal.

Isabelle en ik hadden dinsdagavond gepland om nog een avondje te skiën. Dus; Renee geregeld, kids geïnformeerd. Maar geen sneeuw. Dat werd dus een avondje bioscoop, waarbij we de gewelddadige film Act of Valor keken. http://actofvalor.com
Kevin ging deze week naar March break camp. Dat zijn dagkampjes, dus zonder overnachten of kamperen, maar het heet dan toch “camp”. Hij had twee verschillende kampjes; koken en dansen, in het Italiaanse Columbus Center, waar ook Aimée’s creche is gevestigd. Italiaans dus, dus koken werd: verse pasta maken, verse pasta maken, verse pizza maken, verse pasta maken. En ook koekjes en cake. Kevin vond het heel erg leuk. Dansen vond hij ook leuk, ook al was hij de jongste. Eerlijk gezegd waren wij behoorlijk onder de indruk van wat hij liet ziet; behoorlijk beheerste motoriek en coole moves! http://www.youtube.com/watch?v=tg6lgYUKsQE&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=1&feature=plcp Dansen had één ander voordeel; …meisjes. Blijkbaar vonden de wat oudere meisjes Kevin wel een grappig ventje, dus maakte hij een tekening met hartjes voor hen. Die onder luid ooooohhhhh werd aangenomen. Casanova-filmpje! http://www.youtube.com/watch?v=8XTr7wVn3M8&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=1&feature=plcp. Kevin; “dat rechter meisje vind ik echt echt echt heeeel erg leuk”.

1 opmerking: