De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 22 maart 2012

Fotosessies, Maple siroop feestjes en carnivoren

Zaterdag hadden we na Aimée’s zwemmen als eerste een fotosessie met het gezin bij een professionele fotograaf. En gelukkig; onze kids vonden het ook erg leuk en gedroegen zich als perfecte fotomodelletjes. Dat leverde mooie plaatjes op; binnenkort verwacht op het blog!

De fotostudio was in de Fairview mall in het Noord-Oosten van Toronto. Een goede mogelijkheid om eens een kijkje te nemen in de East Don Parkland, een ravijn met de Don rivier, nu een prachtig maar nog even kaal parkje. Erg mooi waren de rode vogeltjes die hier rondvlogen.

Zondag gingen we na de martial arts lessen van de kids naar Bonte Creek provincial park. http://www.brontecreek.org. Een groot beschermd natuurgebied bij Oakville. Oorspronkelijk stonden hier een aantal boerderijen; nu zijn de huisjes en schuren in dienst als museum of in het geval van de schuur als speelplaats. En zijn de landerijen omgezet in natuurgebied. Het is maart, dus weer Maple-tijd; de sappen worden nu gewonnen uit de Maple bomen, waaruit weer Maple syrup gemaakt wordt. En hiermee maken ze weer snoepjes en Taffy’s; door ijs gestolde Maple siroop aan een stokje. Het was een prachtige bijna zomerse zonnige dag. We hebben de hele middag heerlijk buiten doorgebracht terwijl de kinderen speelden en renden.

’s Avonds vierden we Isabelle’s verjaardag nog één keer; wederom in Copacabana, het Braziliaanse steakhouse, walhalla voor carnivoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten